ЗДО №6, ДНЗ №6 ”Ластівочка”, Хуст
Закарпатська область, Хустський район

Тижні проведені у «Ластівочці»

З вересня по грудень 2023р. у закладі проведені тижні безпеки та тематичні тижні.

Тижні безпеки

З 18 по 22вересня 2023р. проведено «Тиждень цивільного захисту» .

Метою проведення тижня  є посилення профілактики травматизму серед дітей ,   просвітницька робота  педагогів з питання  особистої  безпеки  та  захисту  життя, пропаганди здорового та безпечного способу життя  серед дітей  та  батьків,  вироблення  у  дошкільників  умінь  та  навичок  щодо  захисту  свого  життя  і  здоров'я  під  час  надзвичайних ситуацій у воєнний стан.

До проведення тематичного тижня було залучено весь персонал закладу, дітей молодшої, середньої, старшої груп та їх батьків. Протягом тижня проведено заходи відповідно до розробленого плану  проведення. За результатами тижневика було складено звіт.

 

З 23 по 27 жовтня 2023р.проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності»

 Метою проведення тижня є створення безпечних і нешкідливих умов навчально-виховного процесу та профілактики дитячого травматизму в ДНЗ.

До участі в тижні було залучено: педагогічний склад, працюючий персонал, дітей молодшої, середньої, старшої груп та їх батьків.

Під час підготовки до проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» педагогами було розроблено план заходів. Складаючи перспективний  план на тиждень, педагоги закладу враховували  вимоги Базового компоненту дошкільної освіти,  оновленої програми розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля» та вікові особливості дітей.

 

З 20 по 24 листопада2023р. проведено «Тиждень безпеки дорожнього руху «Руху правила єдині – поважати їх повинні»»

         Метою проведення тижня є посилення профілактики дорожньо-транспортного травматизму серед дітей, виконання вимог Базового компоненту дошкільної освіти щодо питань безпеки життєдіяльності дошкільнят, дотримання правил дорожнього руху під час практичного відпрацювання заходів (екскурсій, піших переходів до перехрестя). Матеріали по проведенню тижневика безпеки дорожнього руху викладено в батьківських куточках вікових груп.

Тематичні тижні

З 25 по 29 вересня 2023р. проведено «Тиждень Дня дошкілля»

Основною метою проведення тематичного тижня є відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля, формування уявлення у дітей про дитячий садок, про професії працівників дитячого садку, розвиток навичок організованої поведінки в ДНЗ, виховання поваги до працівників закладу та підняття престижності професії педагога дошкільного навчального закладу.

До участі в тижні було залучено: педагогічний склад, працюючий персонал, дітей молодшої, середньої, старшої груп та їх батьків. Тиждень пройшов цікаво та насичено.

 

З 06 по 10 листопада 2023р. проведено «Тиждень Толерантності»

Метою проведення тижневика є формування в дітей загальнолюдських, моральних цінностей для пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу.

План проведення тематичного тижня був насичений та різноманітний. Упродовж тижня Толерантності всі діти, педагогічний колектив та батьки вихованців приймали активну участь в різних заходах, які змінювали один одного. Кожен день тижня мав свою назву: понеділок – «День посмішки», вівторок – «День дружби», середа – «День сім’ї», четвер – «День добрих вчинків», п’ятниця – «День гарних манер». Відповідно до тематики дня педагогами було підібрано та проведено різні види заходів.

 

 

« повернутися до списку новин

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *